woensdag 20 oktober 2010

Het is officieel: we gaan!!

Na maanden van in spanning overleggen is het nu zover: We Gaan Definitief op Reis!

Eerst leek het nog zo ver weg, maar nu is het volgens deze site nog maar 69 (!) dagen voordat wij de wijde wereld in gaan trekken. Afgelopen week was D-day op het werk: ik heb officieel mijn ontslag ingediend. Hoewel ik erg blij keek volgens de collega's deed het me toch meer dan ik verwacht had. Volgens mij ben ik toch een echte Philips-vrouw geworden in de loop der jaren haha... Verder was het fijn om te horen dat de collega's het mij allemaal van harte gunden (lichtgroen van jaloezie) maar het wel heel jammer vinden dat ik het werk ga verlaten. Wie weet zijn er na onze reis weer nieuwe kansen... we zullen zien!

De afspraken voor de inentingen (altijd fijn) zijn al gemaakt, dus we gaan er nu aan geloven. Morgen de tickets naar Kaapstad boeken, zoals het er nu uitziet zitten we 1 januari in het vliegtuig. Iedereen die ons wil komen uitzwaaien moet wel op tijd opstaan, want het vliegtuig gaat om half 11 vanaf Schiphol... Altijd fijn, van die reizende vrienden...

7 opmerkingen:

 1. Heel veel plezier met jullie reis!
  Was het nog gelukt met de films? Want je kan ze alleen afspelen met quicktime of itunes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Tom,
  Ja hoor nog een keer bedankt ervoor, het afspelen van de films gaat met VLC heel erg goed. Nu hebben we genoeg te doen in het vliegtuig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En toen zaten jullie ineens ECHT in het vliegtuig! Keep us updated on all your adventures :-)!!!!

  En denk aan ons (hardwerkende mensen), hihi!

  Liefs Martijn en Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Steef & Erik,
  Ik wens jullie naast een goed & gezond 2011 ook de mooiste ervaringen die jullie kunnen opdoen tijdens dit fantastisch avontuur. Goed aangekomen en niet met een kater in het vliegtuig geklommen?
  Gr, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb jullie reisverslag geleezen en het lijkt me prachtig wat jullie nu al gezien hebben ik hoop dat jullie verder heel veel genieten en ik hoor het weer verder van de kinderen.
  groetjes toos en jan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Steef en Erik!

  Ik heb even een kijkje genomen op jullie site: wat een avonturen en wat een mooie foto's! Erg bijzonder om allemaal mee te maken denk ik.

  Heel erg veel plezier nog!

  BeantwoordenVerwijderen